Facebook Ads

Adverteer doelgerichter dan ooit tevoren

Facebook Adverteren

Facebook beschikt over veel informatie van haar gebruikers. Wanneer u adverteert op Facebook, kunt u gebruikmaken van de unieke targetingmogelijkheden die deze informatiebron met zich meebrengt.

De kracht van Facebook adverteren: hypertargeting

De mogelijkheden om een doelgroep samen te stellen rijken op Facebook verder dan welk andere advertentiemedium dan ook. Facebook brengt namelijk niet alleen de demografische gegevens van haar gebruikers in kaart, maar ook interesses, carrièrepaden, inkomen en relationele status.

Door slim gebruik te maken van deze informatie, kunt u extreem doelgericht en betaalbaar adverteren. Bedenk met welke gegevens u uw doelgroep kunt isoleren, zodat u elke advertentie-euro optimaal benut.

Bent u een webshop in luxe herenhorloges? Dan wilt u een doelgroep die geïnteresseerd is en het kunnen betalen. Bijvoorbeeld een doelgroep van mannen tussen de 25-60 die geïnteresseerd zijn in Cartier of Rolex én een HBO of master hebben afgerond. In Nederland kom je dan uit op zo’n 8000 mensen van passende prospects. Perfect voor een campagne met een hoge ROI.

 


  • logo-leidsepas-zw.png
  • RINZ24_LOGO_zw.png
  • QBIGlogoPMS072-zw.png

facebook-logo

  • Valt op met pakkende designs en teksten
  • Ultraspecifieke doelgroepen, passend bij uw product
  • Hoge klikratio en ROI

Beginnen met Facebook Ads?

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
030 22 70 410

tim-zuidgeest

Compleet dienstenoverzicht


 

Voor welke bedrijven is Facebook adverteren lucratief?

De kracht van Facebook marketing zit ‘m in het kunnen specificeren van doelgroepen. Adverteren via Facebook is daarom vooral aantrekkelijk voor bedrijven die specifieke (sub)doelgroepen hebben. Dit stelt ons in staat elke advertentie toe te spitsen op de desbetreffende lezer.

Combinatie met remarketing

Facebook advertenties zijn in de eerste plaats effectief om uw bereik onder uw doelgroep te vergroten. Om daadwerkelijk meer te verkopen, zult u doorgaans meerdere malen in het blikveld van deze mensen moeten verschijnen.

Dit is mogelijk met Facebook remarketing. Uw advertentie-doelgroep wordt in dat geval gevormd door mensen die uw site of een specifieke pagina al eens bezocht hebben.

Meer informatie over facebook remarketing

 
ROI

Facebook adverteren bij Studio ST&T

De Facebook campagnes van Studio ST&T behalen bovengemiddeld hoge click-through rates.

Wij beschouwen het technisch implementeren van remarketing als slechts het begin van succes. Zoals al onze diensten, schuilt onze toegevoegde waarde in de psychologie.

Oftewel: begrijpen hoe mensen keuzes maken. Dit vloeit voort in zowel de campagne-instellingen als de tekst, opmaak en timing van de advertenties. Dat maakt het verschil.

Klik Hier om Contact op te Nemen met Tim van ST&T

 

Facebook Advertising in de praktijk

 

 

Mail ons

info@studiostt.nl

Volg ons

Bel ons

030 22 70 410

Bezoek ons

Burgemeester Reigerstraat 78
3581 KW Utrecht