Google Adwords

Bereik direct uw high-potential klanten

Google Adwords

Google Adwords is verreweg het meest gebruikte online advertentiemedium. En bijzonder effectief. Niet gek, want een doelgerichte zoekopdracht van een potentiële klant is immers het moment om uw product of dienst over het voetlicht te brengen.

Een kop en twee regels tekst om uw bedrijf te promoten. Het lijkt zo simpel dat het verleidelijk is om zelf te doen. Toch schuilt er een hele wetenschap om met die minimale middelen zo veel mogelijk kliks te verkrijgen tegen de laagst mogelijke kosten per klik.

 


  • logo-leidsepas-zw.png
  • RINZ24_LOGO_zw.png
  • QBIGlogoPMS072-zw.png

 

logo-google

  • Onweerstaanbare advertenties met hoge klikratio
  • Met conversietracking voor effectieve optimalisatie
  • Start nu en krijg 75 euro gratis advertentietegoed

Beginnen met Google Adwords?

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
030 22 70 410

tim-zuidgeest

Compleet dienstenoverzicht


 

Zo zet u Google Adwords effectief in

Hoe komt het dat op de ene advertentie massaal geklikt wordt, terwijl de andere in het digitale stof verdwijnt? En dat terwijl ze op het eerste gezicht nauwelijks van elkaar verschillen.

Het is zaak om de juiste advertentie op het juiste moment bij de juiste persoon te laten verschijnen. Dit vereist een combinatie van diepgaande kennis van Google Adwords en een scherp psychologisch inzicht in wat uw doelgroep te klikken beweegt.

Op de eerste plaats bekijken we hoe we een maximaal aantal zinvolle kliks kunnen realiseren: kliks die daadwerkelijk kunnen voortvloeien in kopers. Relevantie is hierin de bepalende factor. Dit door ultraspecifieke advertentiegroepen samen te stellen, de copywriting nauw te verbinden met zoekwoorden en relevante landingspagina’s op te zetten.

Vervolgens bekijken we hoe we het meeste resultaat uit elke euro kunnen halen. We testen verschillende copywritingstrategieën. We bouwen voort op benaderingen die werken. De rest kappen we af.

We laten ons niet afleiden door tevredenheid, maar proberen voortdurend onze best werkende advertenties te verslaan.

Combinatie met remarketing

Google advertenties zijn in de eerste plaats effectief om uw bereik onder uw doelgroep te vergroten. Maar om daadwerkelijk meer te verkopen, zult u doorgaans meerdere malen in het blikveld van deze mensen moeten verschijnen. Dit is mogelijk met Adwords remarketing. Uw advertentie-doelgroep wordt in dat geval gevormd door mensen die uw site of een specifieke pagina al eens bezocht hebben.

Meer informatie over Adwords remarketing

 
ROI

Uw Google Adwords verzorgd door Studio ST&T?

Studio ST&T levert volledige of à la carte-dienstverlening op het gebied van creatie, monitoring en testen van Google Adwords.

Wij beschouwen het technisch implementeren van Adwords slechts als het begin van succes. Zoals al onze diensten, schuilt onze toegevoegde waarde in de psychologie.

Oftewel: begrijpen hoe mensen keuzes maken. Dit vloeit voort in zowel de campagne-instellingen als de tekst, targeting en timing van de advertenties. Dat maakt het verschil.

Klik Hier om Contact op te Nemen met Tim van ST&T

Mail ons

info@studiostt.nl

Volg ons

Bel ons

030 22 70 410

Bezoek ons

Burgemeester Reigerstraat 78
3581 KW Utrecht