Persuasive websites

Uw website als Salestool

Persuasive Websites

“Uw website is uw visitekaartje”, gaat de bekende uitspraak. Wij denken daar net een beetje anders over. Uw site is veel meer dan dat. Het is een salestool.

In de salestunnel van vrijwel elk(e) product of dienst, verschijnt immers vroeg of laat de website ten tonele. Ons doel is om met uw site de weg naar die sale zo geplaveid mogelijk te maken.

Bekijk voorbeelden 

 

 • Logo LeidsePas ZW
 • Logo Rinz24 ZW
 • Logo Qbig ZW
 • Logo Timeta Group ZW
 • Logo Pepperdecks ZW
 • Logo Orange Plastics ZW

 

 • Psychologisch design met hoge aandachtsfactor
 • Hoge click-through rates, inclusief conversie-monitoring
 • Eerst u. Dan pas de techniek

Ook een persuasive website?

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
030 22 70 410

tim-zuidgeest

Compleet dienstenoverzicht


 

Een blauwdruk voor online succes


blauwdruk-persuasive-websites.png


Natuurlijk, een website moet er aantrekkelijk en professioneel uitzien. Toch is dit slechts de eerste stap om online meer sales en omzet te realiseren.

Voordat we ook maar een regel code schrijven, stellen we eerst de plek(ken) van de website in uw salestunnel vast. Tijdens welke beslismomenten bezoekt de klant uw website en hoe kunnen we hier op inspelen richting de uiteindelijke verkoop? Aan de hand van interviews met u, uw management, personeel en/of klanten stellen we een online strategie samen die uw merkidentiteit naar de online wereld vertaalt en gelijktijdig sales stimuleert.

Met deze informatie creëren we een blauwdruk van uw website. We putten diep uit de overtuigingspsychologie en online conversietechnieken om het onderste uit de kan van elke pagina te halen. We spiegelen elke pagina steeds aan het hogere doel van meer sales en een sterke online merkidentiteit.

Pas nadat deze basis is gelegd, bouwen we vanuit de blauwdruk een volledig functionele website. Indien gewenst, testen we voor de lancering de user experience om de site verder te optimaliseren. 

 
ROI

Uw website bij Studio ST&T

Als het aankomt op design en technische realisatie van een website, levert tegenwoordig vrijwel elk bureau topwerk. Dus wat is de meerwaarde van uw website bij ST&T?

Zoals al onze diensten, schuilt onze toegevoegde waarde in de psychologie. Oftewel: begrijpen hoe mensen keuzes maken. Uw website is een machtig marketingwapen. Onze taak is om dat zo scherp mogelijk fijn te slijpen.

Klik Hier om Contact op te Nemen met Tim van ST&T

 

screenshot-nextnovate.jpg

NextNovate

NextNovate helpt organisaties groeien doormiddel van slimme innovaties. Vaak rondom Google Apps. NextNovate helpt organisaties klaar te zijn voor de Next generation.

 • www.nextnovate.nl
 • Persuasive Responsive Design
 • Persuasive Strategie
 • Persuasive Copy
 • Online techniek
screenshot-rinz24.jpg

Rinz24

Rinz24 biedt een Intiem verzorgingsproduct aan, speciaal voor mannen. Studio ST&T hielp bij zowel de positionering als de uitvoering van deze strategie op verschillende 'touch points', waaronder de website.

Bekijk de uitgebreide case
screenshot-noiz-lab.jpg

Noiz-Lab

Noiz-Lab is een Nederlandse start-up die de wereld van masteringplugins heeft opgeschud. De plugins komen uit de koker van Jochem de Jong, auteur van best-seller 'Homestudio Mastering'. De Jong mistte een toegangelijke en betaalbare set plugins die het werk voor 95% perfect kregen. 

 • www.noiz-lab.com
 • Persuasive Responsive Design
 • Persuasive Strategie
 • Emailmarketing
 • Online techniek
Screenshot Master Social Branding

Master Social Branding

Wellicht komt het logo u al bekend voor. Wij zijn ervan overtuigd dat u het directe contact met uw klanten het beste zelf kunt doen. Van klantenservice tot social media. Maar dan wel met dezelfde overtuigingskracht als uw andere salestools. Door de grote vraag en na één jaar fijnslijpen lanceerden wij de Masterclass Social Branding in 2013. Inmiddels zijn we al talloze Social Branding Masters rijker :)

screenshot-timeta.jpg

Timeta Group

Ook in een wereld waarin bestellen via de fax nog normaal is, zagen de eigenaren van Timeta-Group toch een verschuiving naar het online vlak. Om op tijd op deze trend in te springen, schakelden zij Studio ST&T in. Want hoe overtuig je een publiek dat gewend is alleen via de fax wat van je te horen? 

screenshot-HAP.jpg

Huisartsenpraktijk Muiderberg

Een nieuw gezicht betekent vaak een nieuwe aanpak. Zo ook in Muiderberg, waar de inwoners een nieuwe huisarts kregen. Maar hoe zorg je dat deze overgang zo soepel mogelijk gaat? Studio ST&T dacht naast de online strategie ook mee bij deze uitdaging. 

 

Persuasive websites in de praktijk

 

 

Mail ons

info@studiostt.nl

Volg ons

Bel ons

030 22 70 410

Bezoek ons

Burgemeester Reigerstraat 78
3581 KW Utrecht