Pinterest advertising

Pinterest Adverteren

Pinterest is het meest visuele en snelst groeiende sociale netwerk van dit moment. Het platform stijgt bovendien razendsnel als advertentiemedium. Ook marketeers kunnen er niet meer omheen.

Met haar specifieke interessegerichte targeting, biedt Pinterest u een geheel nieuwe en effectieve manier om het hart van uw doelgroep te veroveren.

De klant van nu hunkert naar visuele content. Door te adverteren op Pinterest, communiceert u met de doelgroep op een manier die voor hen natuurlijk aanvoelt. U toont zich een toegankelijk en vooruitstrevend merk. Studio ST&T helpt u de kansen op Pinterest te benutten.

adverteren-op-pinterest

 


 

  • Bewezen hogere CTR en engagement rates
  • Sterke visuele aantrekkingskracht
  • Effectieve hypertargeting

Beginnen met Pinterest Ads?

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
030 22 70 410

tim-zuidgeest

Compleet dienstenoverzicht


 

Wat vinden mensen toch zo leuk aan Pinterest?

De mogelijkheden om een doelgroep samen te stellen rijken op Facebook verder dan welk andere advertentiemedium dan ook. Facebook brengt namelijk niet alleen de demografische gegevens van haar gebruikers in kaart, maar ook interesses, carrièrepaden, inkomen en relationele status.

Door slim gebruik te maken van deze informatie, kunt u extreem doelgericht en betaalbaar adverteren. Bedenk met welke gegevens u uw doelgroep kunt isoleren, zodat u elke advertentie-euro optimaal benut.

Bent u een webshop in luxe herenhorloges? Dan wilt u een doelgroep die geïnteresseerd is en het kunnen betalen. Bijvoorbeeld een doelgroep van mannen tussen de 25-60 die geïnteresseerd zijn in Cartier of Rolex én een HBO of master hebben afgerond. In Nederland kom je dan uit op zo’n 8000 mensen van passende prospects. Perfect voor een campagne met een hoge ROI.

Uw merk adverteren op Pinterest

Sinds kort is het mogelijk op Pinterest te adverteren met ‘promoted pins’. U verschijnt dan tegen betaling in de Pinterest-feeds van een specifieke doelgroep en/of interesses.

Uw merk heeft veel te winnen bij Pinterest advertenties. Pinterest kent een ruim drie keer zo hoog aantal kliks in vergelijking tot Facebook. De engagement rates liggen met 2-5% bovendien uitzonderlijk hoog voor hedendaagse social media advertenties. Kortom: Pinterest-gebruikers bruisen van de energie. Energie waar uw merk goed op gedijt.

Sinds januari 2015 kunnen bedrijven een speciaal business account aanmaken. Hiermee kunt u namens uw merk interessante content publiceren en deze promoten aan een high-potential doelgroep. Hoewel het plaatsen van branded content al mogelijk is, moeten Nederlandse bedrijven nog even geduld hebben voordat ze hiermee tegen betaling kunnen adverteren. Vooralsnog is dit alleen voor de Verenigde Staten weggelegd. Studio ST&T biedt de Nederlandse advertentiemogelijkheden direct bij lancering aan.

Hét advertentiemedium voor branding

Adverteren op Pinterest bouwt een bijzondere band tussen uw merk en de klant.

Pinterest-gebruikers verkeren in een positieve stemming door het inspirerende en beeldende karakter van het medium. Door te adverteren op Pinterest, vloeit dit positieve gevoel voort in uw merk. De essentie van branding.

Zoom dieper in op uw doelgroep dan ooit

Pinterest biedt de mogelijkheid tot hypertargetting: extreem gerichte advertenties.

Doordat Pinterest kennis heeft van de persoonlijke voorkeuren en interesses van gebruikers, kunnen zij aan elke gebruiker unieke en relevante inhoud tonen. Dat geldt ook voor uw merk. U kunt uw advertenties koppelen aan specifieke zoektermen of doelgroepen, zodat deze getoond worden aan mensen die zich aangetrokken voelen tot uw merk. Hierin heeft Pinterest een streepje voor op andere sociale media. Want juist een medium dit medium waar de gekste moodboards mogelijk zijn, heeft voor elke niche plek.

 
ROI

Pinterest adverteren bij Studio ST&T

De sterke visuele insteek van Pinterest leent zich bovendien uitstekend voor krachtige advertenties. Beelden zeggen meer dan woorden.

Studio ST&T ontwikkelt en ontwerpt strategische advertentiecampagnes die doordringen tot het hart van uw doelgroep. We ontwikkelen de strategie, creëren de inhoud en plannen de campagne. Zo krijgen de juiste mensen op het juiste moment de juiste advertentie zien.

Klik Hier om Contact op te Nemen met Tim van ST&T

 

Mail ons

info@studiostt.nl

Volg ons

Bel ons

030 22 70 410

Bezoek ons

Burgemeester Reigerstraat 78
3581 KW Utrecht