Print Advertising

Levendiger dan ooit?

Print Advertising

Marketingcommunicatie verplaatst zich naar internet. Is print daarmee dood?

Integendeel. Printadvertenties en brochures bieden misschien wel de meeste potentie sinds de uitvinding van de drukpers. Marketing is jezelf onderscheiden. En niets is fijner dan het vasthouden, lezen en doorbladeren van papier.

Studio ST&T bedenkt, schrijft en ontwerpt printadvertenties die uw klanten doen watertanden. Gefundeerd op krachtige evidence-based principes.

 

  • logo-leidsepas-zw.png
  • RINZ24_LOGO_zw.png
  • QBIGlogoPMS072-zw.png

 

  • Grijpt aandacht en zet aan tot actie
  • Wetenschappelijk bewezen designprincipes
  • Overtuigingsgerichte strategie, afgestemd op uw product en doelgroep

Beginnen met Print Advertising?

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 030 22 70 410

tim-zuidgeest

Compleet dienstenoverzicht


 

Benut de kracht van Print

Print is meer dan een fraai design en een creatieve tekst.

Om succesvol te zijn op papier, moet je weten hoe mensen informatie verwerken en zich laten overtuigen. Daarom maken onze strategen, copywriters en designers gebruik van talloze inzichten uit de cognitieve psychologie, eye-tracking onderzoek en neurowetenschappen.

Wij kiezen voor effectiviteit. U ook?

Hoeveel visuele complexiteit is optimaal voor een print ad? Moet het product er één keer op, of meerdere keren? Hoe groot mag het logo zijn? Hoe plaats je de tekst ten opzichte van de visuals? Is het slim om een punt te plaatsen achter de kop?

Je zou antwoord kunnen geven op deze vragen door te gokken, of door het net zo lang te experimenteren totdat het er mooi uitziet. Maar wij kiezen liever voor bewezen succes en gefundeerd onderzoek. Zo creëren we print ads die keer op keer de aandacht grijpen te midden van hun concurrenten, een onvergetelijke indruk maken en waar gewenst aanzetten tot actie.

 
ROI

Studio ST&T creëert uw print ads

Studio ST&T is in Nederland uniek in zijn evidence-based aanpak van print advertising. We beschikken over meer dan 500 design- en overtuigingstechnieken. Maar dat betekent niet dat we deze klakkeloos in uw print-ad gieten. Een techniek moet passen bij uw product, doelgroep en doelen. We brengen deze daarom vooraf in kaart en smeden een bijpassend advertentieconcept.

We besteden veel zorg aan de ontwerpblauwdruk. Hierin leggen we de tekst, contentposities en overtuigende designprincipes vast. De vervolgstap, van blauwdruk naar design, kunt u zowel door ons laten uitvoeren als door uw eigen bureau. Het is ons om het even; de unieke kracht zit ‘m in de blauwdruk.

Klik Hier om Contact op te Nemen met Tim van ST&T

 

 

 

Print Advertising in de praktijk

 

 

Mail ons

info@studiostt.nl

Volg ons

Bel ons

030 22 70 410

Bezoek ons

Burgemeester Reigerstraat 78
3581 KW Utrecht