De P van Psychologie

Neuromarketing = MarketingP

De vier p’s van marketing, die kennen we wel. Promotie, prijs, plaats, product.

Elke p brengt uw merk een stapje dichter bij de klant. Omdat wij van ST&T dat graag zo effectief mogelijk doen, gebruiken we nog een andere p: van psychologie.

Psychologie – de wetenschap achter hersenen en gedrag – vertelt ons namelijk waarom mensen doen wat ze doen en kopen wat ze kopen.

Een Persuasion Artist beschouwt psychologie als de overkoepelende p die het succes van elke marketingactiviteit verhoogt. Meer sales. Meer branding. Met minder middelen. We noemen dat Marketing tot de macht p.

Wij maken uw promotie effectiever

promotie-icon

Hoewel psychologie geschikt is voor elke tak van marketing, focussen wij van Studio ST&T ons op waar we het best in zijn: promotie.

Als Persuasion Artists bedenken en creëeren we communicatie en campagnes, volop gebaseerd op neuromarketing. Ons doel is simpel: bovengemiddeld hoge resultaten bereiken voor onze cliënten. We hoeven daarbij geen schreeuwlelijken te zijn. We mikken niet op aandacht om de aandacht, maar richten ons op groei in sales en gelijktijdige vorming van de gewenste merkidentiteit.

Kortom: we onderscheiden ons niet zozeer in wat we doen, maar hoé we het doen. Effectiever. Marketing tot de macht Psychologie.

Wat? Bekijk onze diensten Hoe? Bekijk het werk waar we trots op zijn

promotie-icon

Onze Diensten

Als full-service marketingbureau helpt Studio ST&T uw bedrijf door middel van de volgende diensten, meer omzet te behalen uit marketingcommunicatie.

Advies

Conversie OptimalisatieP

Marketing-strategieP

Neuromarketing- consultP

Eye TrackingP

Creatie

Persuasive WebsitesP

Persuasive CopywritingP

Persuasive DesignP

Advertising

Google AdwordsP

Facebook AdvertisingP

Print AdvertisingP

Remarketing

Google RemarketingP

Facebook RemarketingP

 

Mail ons

info@studiostt.nl

Volg ons

Bel ons

030 22 70 410

Bezoek ons

Burgemeester Reigerstraat 78
3581 KW Utrecht